Veel gestelde vragen

Hosting

Voor de meeste mail instellingen kun je het beste gebruiken:

Inkomende mail: mail.marmac.nl
Uitgaande mail: mail.marmac.nl
Bij uitgaande mail is het belangrijk om ook het vinkje te zetten voor eerst aanmelden bij inkomende mail.

Mocht je er niet uitkomen, stuur ons dan een mail. We helpen graag via teamviewer of per mail.

Ja dit is geen probleem, onze techneuten hebben brede ervaring in het inrichten en onderhouden van o.a. Office 365 mail oplossingen en Gsuite mail en bestandsoplossingen.

 

Internet

Onbeperkt internet op basis van 4G/5G is in Nederland nog niet verkrijgbaar. Wel hebben we grote volume afspraken met o.a. T-Mobile en Vodafone waardoor we enorme hoeveelheden data kunnen verwerken. Om dit voor al onze klanten beschikbaar te maken en houden werken we met een fair use policy.

Mocht een klant structureel meer dan bovengemiddeld data verbruiken nemen we contact op en helpen we om de beste oplossing te vinden bij de data vraag.

Cloudwerkplek

Met onze allin-ict pakketten zorgen we voor de alle ict zaken binnen het bedrijf voor een vaste prijs per werkplek per maand. Denk hierbij aan het onderhouden van de apparatuur, vragen in het gebruik van de apparatuur en Office software. Het optimaal beschikbaar houden van de software, servers, telefonie, computers en het netwerk. Wij dragen zorg voor de ICT inrichting. Doordat we het voor vele bedrijven doen kunnen we sneller schakelen op risico’s van virussen, malware en gerichter werken aan een optimale werkomgeving. Dit kan voor kantoor werkplekken, thuiswerkplekken en projectwerkplekken.

Met onze oplossing weet je als onderneming exact je ICT kosten waardoor je flexibel kunt ondernemen.

Meer informatie? Stuur ons een mail of whatsapp en we bekijken de specifieke mogelijkheden.

Onze standaard Cloud werkplekken kunnen we binnen enkele dagen opleveren. De migratie naar onze cloud doen we voor een vast prijs van EUR 90,- ex btw per gebruiker. Dit is inclusief het overzetten van e-mail, data en eventuele programma’s.

Websites en Hosting

Websites en Hosting

Internet en Telefonie

Internet en Telefonie

Microsoft 365 en Power apps

Microsoft 365 en Power apps