Perfect voor jou!

Altijd en overal snel op internet. Bellen en telefoneren waar en wanneer je wilt. Je kent deze uitspraken wel van andere aanbieders. Wat maakt de dienstverlening van MarMac Online ICT Diensten dan anders dan al die anderen?

Face-to-face

Wanneer je internet en telefonie van MarMac Online ICT Diensten kiest, kies je voor persoonlijkheid en een directe benadering. Internet en telefonie die precies is afgestemd op jou. Juist omdat we graag eerst persoonlijk in contact met je komen. Zo bieden we altijd een op maat gesneden dienstverlening aan. Bovendien weet je zo met wie je te maken hebt; vertrouwd en face-to-face. Wij komen naar je toe en zorgen voor een stabiele oplossing voor jouw internet en telefonie. We testen bij jou op locatie en werken met een professioneel 4G (en straks 5G) outdoor unit. Binnen een week heb je snel internet en betrouwbare telefonie. Marmac Online ICT Diensten, dat is:

  • volledige installatie en configuratie;
  • 365 dagen per jaar uitgekiende controle van jouw internetverbinding. Zo ben je altijd verzekerd van een betrouwbare verbinding;
  • zeven dagen per week van 8:00 tot 20:00 bereikbaar voor support.

Meer weten? Bel voor meer informatie of een afspraak met MarMac Online ICT Diensten.

Websites en Hosting

Websites en Hosting

Internet en Telefonie

Internet en Telefonie

Microsoft 365 en Power apps

Microsoft 365 en Power apps